Vraagje over Malice?

Shoot!

Over Malice

Malice is de juwelencollectie van TV en radio presentatrice Evy Gruyaert. De productie en verdeling van de collectie gebeurt door Atelier 11. Hier vind je het hele verhaal.

Heb je een vraag voor of over Malice? Die stel je aan Atelier 11. Je kan het contactformulier invullen, ons een mailtje sturen of telefoneren: +32 3 248 11 64.

Materialen

Zilver 925, Sterling zilver of zilver van ‘eerste gehalte’, is de meest gebruikte zilver legering voor juwelen.

Vergulde juwelen zijn bedekt met een laagje van 18 karaat goud. De ringen zijn gemaakt uit zilver 925 en daarna bedekt met een laag van 5 micron 18 karaat geelgoud. Voor oorbellen en kettingen gebruiken we messing als basis, met daarover een laag van 3 micron geelgoud. De armbanden zijn ook van messing gemaakt, met daarover een laag van 5 micron geelgoud.

Is een natuurlijk mineraal.

Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen-ow boy-. De steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving. De steen verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen. Prehniet heeft een sterke connectie met de natuur. Spiritueel beschermt het je aura, helpt het je om te (leren) visualiseren en is het een goede steen om te gebruiken bij het mediteren. Fysiek kan prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, zwellingen, fobieën, angsten, ADHD en hyperactiviteit. What’s not to love about this little fella, right? 😉

Carneool is een natuurlijk mineraal en de roodbruine variant van kwarts. Carneool staat voor warmte, werkt vitaliserend, activerend en aardend. Even een kleine dip? Carneool to the rescue! Deze kleurrijke edelsteen beurt je op, motiveert je en geeft zelfvertrouwen. Carneool helpt je ook oplossingsgericht te denken en trekt ook nog eens succes aan. En bij succes hoort geen negativiteit dus daar beschermt deze bijzondere steen ook meteen tegen. Negatieve emoties, jaloezie en woede van anderen raken je een pak minder wanneer je je Carneool dicht bij jou draagt. Hurray for Carneool dus! Puur fysiek helpt Carneool bij de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert het de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. De steen helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen door warmte naar de pijnpunten te sturen. Deze steen voelt zich heel erg goed in het gezelschap van deze sterrenbeelden: Kreeft, Leeuw, Maagd, Ram.

Is een natuurlijk mineraal en de gele variant van bergkristal. Kies voor citrien als je nood hebt aan bescherming, en wat extra geluk en succes kan gebruiken. Deze zonnige steen vermindert neerslachtigheid en depressie, angststoornissen en tempert de neiging tot destructief gedrag en geeft moed, energie en laat je weer van het leven genieten. Het helpt je je persoonlijke kracht (opnieuw) te vinden en stimuleert je zelfvertrouwen, eigenwaarde en creativiteit. Het helpt je om doelen te stellen die goed voor je zijn en deze waar te maken. De steen maakt je socialer en stimuleert je om je open te stellen en je te uiten en helpt je ook om contact te maken met anderen. Fysiek werkt dit zonnetje in huis zuiverend, verwarmend en activerend. De steen heeft een positieve werking op de nieren, blaas, darmen, milt, maag, alvleesklier, de spijsvertering en bloedcirculatie. De steen geeft je energie en helpt bij vermoeidheid. Een toppertje dus met superkrachten die niet in je juwelenkistje maar vooral om je vinger mag ontbreken.

Malice geeft om de wereld.

Malice staat voor lokale productie met zo veel mogelijk eerlijke en natuurlijke materialen. Alle juwelen worden in Antwerpen gemaakt.

Al onze zilveren onderdelen komen uit Nederland of Duitsland. Het zilver werd op een verantwoorde manier ontgonnen. Malice heeft de eco-certificaten met eigen ogen gezien.

De half-edelstenen komen uit Idar-Oberstein. Al sinds de 14de eeuw  de edelsteenhoofstad van Duitsland.

Onze verpakkingen worden gemaakt in Denemarken, met FSC gelabeld papier.

Onderhoud & garantie

Team Malice to the rescue: bij ons geen triestige dienst na verkoop maar top service gegarandeerd. Made én fixed -if necessary- in Belgium 😉 We’re here for you…!

Juwelen houden niet van de chemische ingrediënten in cosmetica. Malice ook niet trouwens. Ook rook en vochtigheid are not done.

Je doet er dus goed aan om eerst je cosmetica (parfum, haarlak, make-up, crèmes,..) aan te brengen én te laten drogen vooraleer je de juwelen aandoet. 

Wanneer je je juwelen niet draagt berg je die best op in het bijgeleverde doosje, in een droge ruimte. Dus zeker niet in de badkamer. 

Zilveren en vergulde juwelen kunnen verkleuren als ze in contact komen met vocht of producten. Ook het zweet op je huid kan zorgen voor verkleuring. Relax, stay cool, dat is heel normaal! Malice kiest er bewust voor om haar juwelen niet met een extra – yep- chemisch(!) laagje te behandelen. Natural is better, not?

Zijn de sieraden onverhoopt toch wat dof geworden? Dan kan een geïmpregneerd sieradenpoetsdoekje je uit de nood helpen. Een keertje liefdevol wrijven doet wonderen 😉

Vloeibare poetsmiddelen raad Malice af. De kwaliteit is dikwijls maar zus en zo en het product ‘kruipt’ in het metaal. Als je het teveel gebruikt werkt het averechts en worden je juwelen alleen maar donkerder en donkerder. Be warned: als je het toch zou gebruiken, overvloedig afspoelen met warm water.

Malice to the rescue! Het atelier van Malice staat steeds paraat om jouw juweeltjes eens grondig op te frissen. Kijk op de contact pagina waar je terecht kan.

Oh yes, it is! Tot 6 maanden na je aankoop staan wij garant voor de kwaliteit van de materialen en productiefouten. Het kan wel eens gebeuren dat een kraaltje los komt of een slotje niet naar behoren werkt. Dat lost Malice met alle plezier voor je op! Malice raadt je aan je juwelen uit te doen tijdens het kickboksen. Ook de ketting waarmee je tijdens die trailrun mee in de struiken bent blijven hangen, valt niet onder garantie. Je mag ons steeds een mailtje sturen van het juweeltje waar je vragen over hebt. We bekijken het met alle plezier.

Ai, bad news, maar geen nood want dat valt meestal op te lossen. Stuur een mailtje met een foto van het verongelukte juweel en het Malice atelier-team bekijkt welke behandeling de beste is. There is a cure for every disease 🙂

Ook juwelen die buiten garantie vallen kunnen hersteld worden. Hiervoor rekenen we een kleine vergoeding aan.

Betalingen

U kan kiezen uit een hele reeks betaalmethodes.

Bancontact, credit cards, Ideal, Klarna, KBC & Belfius betaalknop, overschrijving & Paypal.

Verzending

Malice is online te koop in België en Nederland. Wilt u buiten deze zone een aankoop doen? Stuur ons een mailtje.

Je kan je bestelling zelf komen ophalen in het atelier van Malice. Daar kan je trouwens de collectie ook de collectie bekijken, proberen en -jawel- ook kopen.

Alle zendingen vertrekken vanuit het atelier van Malice: Scheldestraat 32 in Antwerpen.

Alle verzendingen zijn gratis.

Bestellingen binnen België worden verzonden met Bpost en worden meestal binnen de 2 dagen na verzending afgeleverd.

Bestellingen naar Nederland vertrekken met PostNL zijn 3 à 4 dagen onderweg.

Bij het aanmaken van uw verzendlabel, ontvangt u een link via mail. Hiermee kan je de tocht van je bestelling volgen.

Of je kan manueel de barcode van je pakket invoren bij Bpost of PostNL

Als het product u niet bevalt, laat het ons weten. U mag het steeds terugsturen. Binnen de gebruikelijke 14 dagen, uiteraard. Geef ons een seintje, vraag naar een retouretiket, wij regelen het nodige.

Producten die op voorraad zijn worden meestal binnen de 2 werkdagen verstuurd.

Producten die op bestelling beschikbaar zijn, met een leveringstermijn van 3-4 weken, worden na bestelling nog per mail bevestigd. Indien blijkt dat het juweel niet leverbaar is binnen de 4 weken, heeft U de keuze om langer te wachten, of uw bestelling te annuleren. U wordt hierover dan geïnformeerd.