Once upon a time... Fuck you, the end!

Over hoe Malice terug thuis kwam.
Evy Gruyaert AKA Malice
Ludovik Colpaert & Flor Janssens van Atelier 11

Malice is back: bigger & bolder!

Er was eens een juwelencollectie, Malice in Wonderland. Die juwelencollectie was ontsproten uit het redelijk coocoo brein van tv- en radiopresentatrice Evy Gruyaert. In dit verzilverde volwassen sprookje met een serieuze hoek af wilde Evy een verhaal vertellen en een beleving creëren. Malice in Wonderland was meer dan een juwelencollectie. Steeds kwalitatief en ‘af’ met oog voor detail en nét dat tikkeltje anders.

Enkele succesvolle jaren later vertrok Malice op wereldreis om nieuwe inspiratie op te doen en guess what? Malice is back, bitches! Bigger & bolder :-). 

Juwelen met een verhaal.

Malice is nog steeds Malice, maar iets volwassener en meer inspirational, zonder zweverig te zijn. Malice 2.0 spitst zich net zoals haar bedenkster Evy meer toe op wellbeing en genieten van het leven in al z’n aspecten.  Met halfedelstenen, toffe teksten en quotes, én de nodige portie ‘anders’ krijgt de collectie vorm.

Made in Belgium.

Uiteraard is Malice gedurende haar wereldreis gegroeid, volwassener geworden én dichter bij zichzelf gekomen – zo gaat dat met dat soort levensveranderende gebeurtenissen – maar zonder haar zotte kant te verliezen. Met een hart voor écht en eerlijk craftsmanship (100% made in Belgium!), betrouwbaarheid én kwaliteit all rolled into one. Voor elk wat wils. Er is een Malice voor iedereen die classy maar ook a little bit sassy & bad-assy is. 

Eerlijk, natuurlijk & respectvol.

Malice kiest voor een lokale productie met zo veel mogelijk eerlijke en natuurlijke materialen. Kwalitatief 925 Sterling Zilver al dan niet verguld (optioneel kan je de juwelen in gouden uitvoering bestellen) gecombineerd met krachtige halfedelstenen die elk hun eigen superpower hebben. Bovendien garandeert Malice je een uitstekende dienst na verkoop. En ook in onze verpakkingen gaan we voor origineel en duurzaam, zonder aan schoonheid in te boeten. 

Teamwork makes the dream work!

Omdat je samen altijd sterker bent, werkt Evy voor de productie en het finetunen van haar creatieve ideeën samen met de heerlijke goudsmeden van Atelier 11. Deze twee toppers, Ludovik en Flor, kwamen via een bevriende make-up artiest op haar pad (dank u Gino!) en bleken the missing link te zijn in haar nieuwe snode plannen. Voor diegenen die Atelier 11 (nog) niet zouden kennen: naast hun eigen collecties ‘Rebels & Icons’ en ‘Heroes’ zetten ze al 20 jaar lang hun schouders onder de juwelencollecties van menig nationaal en internationaal modehuis. Raf Simons, Jean Paul Gaultier, Maison Martin Margiela, A.F. Vandevorst en tientallen anderen vertrouwden hun collectie toe aan de expertise van Atelier 11.